3D-SUUNNITTELU

KONEET   LAITTEET   TERÄSRAKENTEET   MUUTOKSET   VALMISTUS   POLTTOLEIKKAUS   SÄRMÄYS   SIMULOINTI

Suunnittelutyö lähtee käyntiin yleensä työhön perehtymisellä. Perehtymisen yhteydessä selvitetään asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, toimintaympäristö sekä luodaan ajatuksia mahdollisesta toteutuksesta. Suunnittelutyön laajuudesta riippuen asiakkaan kanssa istutaan saman pöydän ääreen riittävän monta kertaa, jotta lopputulos on tavoitteiden mukainen. Suunnittelukatselmukset on mahdollista toteuttaa myös digitaalisesti verkkoneuvotteluina.

Suunnittelu tapahtuu pääsääntöisesti 3D-suunnitteluohjelmistolla. 3D-suunnittelu mahdollistaa tarkat sovitukset, liikkeiden simuloinnin, törmäystarkastelut, valmiit polttoleikkausmallit, taivutuspiirustukset, lujuuslaskennat ja rakenteiden tarkastelun jo ennen valmistusta.

Suunniteltavat tuotteet voivat olla esimerkiksi putkiprofiilisia teräsrakenteita, hoitotasoja, lisälaitteita koneisiin/laitteisiin, putkistoja, muutoksia olemassa oleviin laitteisiin tai rakenteisiin. Myös 2D-prosessikaavioiden sekä layout-piirustuksien toteuttaminen onnistuu.

Mahdollista on myös asiakkaan omien suunnitelmien päivitys tekniseen muotoon, jolloin esivalmistus (polttoleikkaus, särmäys, mankelointi tms.) ja valmistus on helppo toteuttaa.

Navisworks-simuloinnilla suunniteltuun kokonaisuuteen on mahdollista päästä tutustumaan virtuaalisesti. Tämä mahdollistaa myös muutoksien toteuttamisen ennen tuotteiden valmistusta -> säästetään aikaa ja rahaa.

Käytössä on Autodeskin kattava ohjelmistopaketti mm. Inventor, AutoCad ja Navisworks sekä MS Office 365 Business -ohjelmistot.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!